Haluatko erankavijat.com sähköpostiosoitteen käyttöösi?

 

Sinun on mahdollista hankkia sähköpostiosoite muotia etunimi.sukunimi@erankavijat.com käyttöön seuran jäsenille 5€/vuosi ja ei seuran jäsenille 10e/vuosi kannatusmaksulla.

 

 

Lappajärven Eränkävijöiden jäsenenä sinun on mahdollista saada etunimi.sukunimi@erankavijat.com sähköpostiosoite käyttöön 5€/vuosi kannatusmaksulla.  Seuran hallituksen jäsenille sähköposti on ilmainen.

Tämän lisäksi seuran jäsenmaksu tulee olla maksettuna. 

Kannatusmaksu maksetaan seuran tilille ( FI25 4746 1020 0109 70) ja viestiin tietona etunimi.sukunimi@erankavijat.com (eli haluttu sähköpostiosoite å,ä sekä ö korvattuna a,a tai o)

Ole tämän jälkeen yhteydessä Toni Rauma (toni.rauma@gmail.com tai 040 572 5824)

Tämän jälkeen saat ohjeet sekä salasanan, jolla kirjautua sähköpostiisi. Annettu salasana suositellaan vaihtettavan itse valittuun hyvään salasanaan, jonka suositellaan olevan vähintään 8 merkkiä ja sisältävän kolmea seuraavista: isot kirjaimet, pienet kirjaimet, erikoismerkit tai numerot.

Seuran ulkopuolisille sähköpostin hinta on 10e/vuosi. 

Seuran ulkopuolisille sähköpostien myöntämisestä päättää seuran hallitus. Tätä ennen tulee olla yhteydessä Toni Rauma (toni.rauma@gmail.com tai 040 572 5824. Hyväksynnän jälkeen henkilölle toimitetaan maksu- sekä käyttöohjeet.

  • Mahdollisissa väärinkäyttötapauksissa Lappajärven Eränkävijät ylläpito voi päätöksellään tarvittaessa poistaa sähköpostiosoitteen ilman varoitusta.
  • Sähköpostiosoitteiden omistajista pidetään listaa ja heitä muistutetaan n.1kk ennen seuraavaa laskutuskautta. Muistutus toimitetaan erankavijat.com sähköpostiosoitteeseen.
  • Sähköpostitilillä voi säilyttää kohtuullisen määrän sähköposteja, esim 100Mb. Ylläpito tarvittaessa huomauttaa, mikäli sähköposti vie liikaa tilaa. Lisätilaa on tarvittaessa mahdollista saada ja sen hinta riippuu palveluntarjoajan hinnastosta.
  • Seuran hallituksen jäsenille sähköposti on ilmainen.
  • Ongelmatapauksissa yhteydenotto:  Toni Rauma (toni.rauma@gmail.com tai 040 572 5824)